Zadnje novičke

Garmin predstavlja novo spletno družbeno platformo – Garmin izziv. To je prva spletna tekma v Sloveniji, tekmovalci in uporabniki Garmin izdelkov bodo imeli priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu, kjer se bodo seštevali dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh. Garmin Izziv je izziv namenjen vsem slovenskim rekreativnim športnikom. Več informacij v prilogi in na spletni strani www.garmin-izziv.si.

 

Matic na prihajajočo sezono že pripravlja dva triatleta in sicer za tekme na razdalji polovičnega ironmana. Če še kdo želi strokovno pomoč, lahko piše na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

V triatlonu so pred enajstimi leti zabeležili tudi na KANALU-A, v oddaji ADRENALINA. Več na povezavi: http://poptv.si/multimedia/adrenalina-11-oddaja.html

 

Matic bo v prihodnjem letu nastopil na najmanj štirih tekmah svetovnem serije in sicer trikrat na polovičnem ironmanu, 14. maja na Palma de Mallorci, 22. maja v St. Poeltnu in 12. junija v Pescari ter ponovno v okviru ekipe Hypo Leasing še na Ironmanu v Celovcu, 3. julija.

 

Na internetni strani stranke Nova Slovenija Kamnik je dr. Damjan Hančič, v okviru poletnih intervjujev, objavil pogovor z Maticem - KLIK.

 

Matic je na svetovnem prvenstvu, na Garminov Forerunner 305 prenesel profila kolesarske in tekaške proge. Skupaj s časi posameznih odsekov si jih lahko ogledate na povezavah: KOLO :: TEK

 

Na spletnem mediju www.vest.si je objavljena slikovno tekstovna reportaža, avtorja Janeza Aljančiča, z mednarodnega triatlona v ironman razdalji, v Podersdorfu. Vse ljubitelje vzdržljivostnih športov, posebno triatlona, vabimo k ogledu in poslušanju. (klikni na ta tekst)

 
powered_by.png, 1 kB
Domov
Z IZPOLNJENO NORMO - ADIJO HAVAJI
Avtor Matic Romšak   
ponedeljek, 13 julij 2009

PETNAJSTI IRONMAN ROMŠAKU PRINESEL RAZOČARANJE

Naj razložim. V letošnjem letu sem si, kot glavni cilj, zastavil izpolnitev kvalifikacijske norme za svetovno prvenstvo v polovičnem ironmanu na Floridi, saj sem se zavedal, da bom težko našel dovolj časa za kvalitetno pripravo na ironman, pa tudi sredstev, saj sta sodelovanje odpovedala dva pomembna pokrovitelja. In ko so me zgodaj spomladi iz HYPO LEASING-a povabili naj sodelujem v njihovi mednarodni ekipi na celovškem ironmanu, sem željo pokrovitelja izpolnil, zavedajoč se, da bo ta ironman pomenil predvsem trpljenje, za resen rezultat pa bo zmanjkalo nekaj deset ur treninga.

Image
Skozi cilj

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 13 julij 2009 )
Preberite več...
 
Ironman Celovec
Avtor Matic Romšak   
torek, 07 julij 2009

Tridnevna parada triatlona na avstrijskem koroškem se je včeraj končala. Na svojem petnajstem IRONMANU sem dosegel rezultat 9.58' kar je zadoščalo za osvojitev ene od šestdesetih »vozovnic« za Svetovno prvenstvo na Havajih. A, kot se v resničnem življenju rado zgodi, sem se moral letošnjih Havajem, zaradi objektivnih okoliščin, odpovedati. Žal, saj bi bil prvi Slovenec, ki je v enem letu nastopil na obeh največjih triatlonskih tekmah na svetu. V novembru namreč potujem na svetovno prvenstvo v polovičnem IRONMANU, za katerega sem normo osvojil junija v švicarskem Raperswillu. Zato velja zahvala pokroviteljem; HYPO LEASING, NLB, LESTOR, ALPREM, VIA INT, MAYA MAYA in KOMUNALNO PODJETJE KAMNIK.
In še delček simbolike. Tudi svoj prvi ironman sem končal v Celovcu, leta 2001, prav tako z normo za SP, vendar začetnik sploh nisem čakal proglasitve in priložnost zamudil. Pa naj še kdo reče, »da priložnost zamujena, ne vrne se nobena…«

Več o tekmi, pa čez nekaj dni na teh straneh.

Matic

P.S.: Še par utrinkov iz tekme:

Image

Image

Image

Image

 
Maraton državnosti 2009
Avtor Matic Romšak   
ponedeljek, 29 junij 2009

Društvo maratoncev Celje je v počastitev Dneva državnosti priredilo že 18. maraton, ki je potekal v dveh krogih od Arene Petrol do Šmartinskega jezera in nazaj. Proga je bila za mali maraton zelo zahtevna, saj sem s svojim Garminom nameril kar 235 višinskih metrov, zato tudi rezultati niso bili rekordni. Zmagal je Marjan Rozmarič iz Veržeja, s časom 1.18,33, sam sem osvojil solidno peto mesto, s časom 1.21,59.

Image
Fotografija iz časopisa Novi tednik (iz dne 26.6.2009)

 
Maya Maya
Avtor Matic Romšak   
nedelja, 21 junij 2009

Triatlonci, pa tekači, kolesarji, jadralci, pa tudi plavalci in številni drugi športniki smo v poletnih mesecih izpostavljeni močnim sončnim ultravijoličnim žarkom. Ti med daljšimi treningi in tekmovanji pogosto "rišejo" vzorce v našo kožo, neredko jo tudi poškodujejo. Zaščito z raznimi kremami poznamo in je tudi učinkovita, v trgovinah MAYA MAYA pa so nam ponudili nov način zaščite.

Image
Boufor - ženska majica

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 99

Prisotni

Anketa

Trenutno ni na voljo anket, v katerih bi bilo mogoče glasovati

Sponzorji

  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia

Knjiga gostov

Yvette
In simple terms just click be in charge of to commence creating your individual fashionista blog instantly. Click at present then kick off check over plus personalizing your fashion blog nowadays! An incredible pattern instead of lane make enthusiast
Luis
The following there exists the the probability to handiwork amongst the most beneficial. We prevailed on responses like, The idea awfully different in vogue SF. Communities via throughout the world visit this blog not much municipality. 
&n
© 2016 Ironman Slovenia