Zadnje novičke

Garmin predstavlja novo spletno družbeno platformo – Garmin izziv. To je prva spletna tekma v Sloveniji, tekmovalci in uporabniki Garmin izdelkov bodo imeli priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu, kjer se bodo seštevali dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh. Garmin Izziv je izziv namenjen vsem slovenskim rekreativnim športnikom. Več informacij v prilogi in na spletni strani www.garmin-izziv.si.

 

Matic na prihajajočo sezono že pripravlja dva triatleta in sicer za tekme na razdalji polovičnega ironmana. Če še kdo želi strokovno pomoč, lahko piše na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

V triatlonu so pred enajstimi leti zabeležili tudi na KANALU-A, v oddaji ADRENALINA. Več na povezavi: http://poptv.si/multimedia/adrenalina-11-oddaja.html

 

Matic bo v prihodnjem letu nastopil na najmanj štirih tekmah svetovnem serije in sicer trikrat na polovičnem ironmanu, 14. maja na Palma de Mallorci, 22. maja v St. Poeltnu in 12. junija v Pescari ter ponovno v okviru ekipe Hypo Leasing še na Ironmanu v Celovcu, 3. julija.

 

Na internetni strani stranke Nova Slovenija Kamnik je dr. Damjan Hančič, v okviru poletnih intervjujev, objavil pogovor z Maticem - KLIK.

 

Matic je na svetovnem prvenstvu, na Garminov Forerunner 305 prenesel profila kolesarske in tekaške proge. Skupaj s časi posameznih odsekov si jih lahko ogledate na povezavah: KOLO :: TEK

 

Na spletnem mediju www.vest.si je objavljena slikovno tekstovna reportaža, avtorja Janeza Aljančiča, z mednarodnega triatlona v ironman razdalji, v Podersdorfu. Vse ljubitelje vzdržljivostnih športov, posebno triatlona, vabimo k ogledu in poslušanju. (klikni na ta tekst)

 
powered_by.png, 1 kB
Domov
Maraton državnosti 2009
Avtor Matic Romšak   
Monday, 29 June 2009

Društvo maratoncev Celje je v počastitev Dneva državnosti priredilo že 18. maraton, ki je potekal v dveh krogih od Arene Petrol do Šmartinskega jezera in nazaj. Proga je bila za mali maraton zelo zahtevna, saj sem s svojim Garminom nameril kar 235 višinskih metrov, zato tudi rezultati niso bili rekordni. Zmagal je Marjan Rozmarič iz Veržeja, s časom 1.18,33, sam sem osvojil solidno peto mesto, s časom 1.21,59.

Image
Fotografija iz časopisa Novi tednik (iz dne 26.6.2009)

 
Maya Maya
Avtor Matic Romšak   
Sunday, 21 June 2009

Triatlonci, pa tekači, kolesarji, jadralci, pa tudi plavalci in številni drugi športniki smo v poletnih mesecih izpostavljeni močnim sončnim ultravijoličnim žarkom. Ti med daljšimi treningi in tekmovanji pogosto "rišejo" vzorce v našo kožo, neredko jo tudi poškodujejo. Zaščito z raznimi kremami poznamo in je tudi učinkovita, v trgovinah MAYA MAYA pa so nam ponudili nov način zaščite.

Image
Boufor - ženska majica

Preberite več...
 
TAPERING PRED IRONMANOM CELOVEC
Avtor Matic Romšak   
Wednesday, 17 June 2009

Nekaj dni nazaj me je med hitrim tekaškim treningom, precej daleč od doma, dohitel kolega s kolesom in se začudil, kako da še ne »zmanjšujem«. In ker me danes v bazenu, to isto, vprašal še drugi, sem se odločil, da o zmanjševanju količine treninga in pripravo na tekmo napišem nekaj besed.

Hvala tudi sponzorjem:

ImageImage

ImageImage

ImageImage

ImageImage

Zadnja sprememba ( Wednesday, 17 June 2009 )
Preberite več...
 
POLOVIČNI IRONMAN RAPERSWILL PRINESEL USPEH
Avtor Matic Romšak   
Wednesday, 10 June 2009

EDINEMU SLOVENCU NA TEKMI »SLOT« ZA SVETOVNO PRVENSTVO

Image

Za svetovnim prvenstvom v dolgem duatlonu, v Zofingenu in Ironmanu v Zurichu, je bil polovični ironman v lepem mestecu ob ciriškem jezeru moja tretja velika tekma v Švici. Prvi dve mi nista ostali ravno v lepem spominu, saj sem v Zofingenu nastopil z natrgano stegensko mišico in odtrpel 10km teka, 120km kolesarjenja in končnih 30km gorskega teka za, takrat odlično, deveto mesto v kategoriji, na Ironmanu pa sem zaradi nepazljivosti in izčrpanosti spregledal eno od oznak na tekaškem delu in bil, edinkrat v svoji športni karieri, diskvalificiran.

Image

Preden smo se konec zadnjega tedna, v zasedbi Viki, Helena, Tomaž in jaz odpravljali proti Švici, me je doma dočakal še mail tretjega prijavljenega Slovenca Iztoka Fistra, ki je, zaradi obveznosti, prav tako odpovedal sodelovanje. In takrat sem se pošalil, da bi se spodobilo, da vsaka država udeleženka dobi vsaj eno od kvalifikacijskih vozovnic za svetovno prvenstvo na Floridi. 2200 prijavljenih udeležencev je namreč v Švico prišlo iz 49-ih držav, večina njih z željo, ujeti enega od »75-ih slotov« za SP.

Image

 

Zadnja sprememba ( Wednesday, 10 June 2009 )
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 97

Prisotni

Anketa

Trenutno ni na voljo anket, v katerih bi bilo mogoče glasovati

Sponzorji

  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia

Knjiga gostov

nwshxvuox
wz0IXD , [url=http://xhicdrddhzyg.com/]xhicdrddhzyg[/url], [link=http://xpaysmrnqigr.com/]xpaysmrnqigr[/link], http://jzzwcqyniqno.com/
aoyreczm
B1knqS , [url=http://bjacowmmkyje.com/]bjacowmmkyje[/url], [link=http://wowdwfenorob.com/]wowdwfenorob[/link], http://auwrmxqndbfh.com/
© 2014 Ironman Slovenia