Zadnje novičke

Garmin predstavlja novo spletno družbeno platformo – Garmin izziv. To je prva spletna tekma v Sloveniji, tekmovalci in uporabniki Garmin izdelkov bodo imeli priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu, kjer se bodo seštevali dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh. Garmin Izziv je izziv namenjen vsem slovenskim rekreativnim športnikom. Več informacij v prilogi in na spletni strani www.garmin-izziv.si.

 

Matic na prihajajočo sezono že pripravlja dva triatleta in sicer za tekme na razdalji polovičnega ironmana. Če še kdo želi strokovno pomoč, lahko piše na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

V triatlonu so pred enajstimi leti zabeležili tudi na KANALU-A, v oddaji ADRENALINA. Več na povezavi: http://poptv.si/multimedia/adrenalina-11-oddaja.html

 

Matic bo v prihodnjem letu nastopil na najmanj štirih tekmah svetovnem serije in sicer trikrat na polovičnem ironmanu, 14. maja na Palma de Mallorci, 22. maja v St. Poeltnu in 12. junija v Pescari ter ponovno v okviru ekipe Hypo Leasing še na Ironmanu v Celovcu, 3. julija.

 

Na internetni strani stranke Nova Slovenija Kamnik je dr. Damjan Hančič, v okviru poletnih intervjujev, objavil pogovor z Maticem - KLIK.

 

Matic je na svetovnem prvenstvu, na Garminov Forerunner 305 prenesel profila kolesarske in tekaške proge. Skupaj s časi posameznih odsekov si jih lahko ogledate na povezavah: KOLO :: TEK

 

Na spletnem mediju www.vest.si je objavljena slikovno tekstovna reportaža, avtorja Janeza Aljančiča, z mednarodnega triatlona v ironman razdalji, v Podersdorfu. Vse ljubitelje vzdržljivostnih športov, posebno triatlona, vabimo k ogledu in poslušanju. (klikni na ta tekst)

 
powered_by.png, 1 kB
Domov
70,3 IRONMAN WIESBADEN
Avtor Matic Romšak   
petek, 21 avgust 2009

TRETJA TEKMA SVETOVNE SERIJE PRINESLA TRETJO IZPOLNITEV NORME ZA SP

Zadnjo nedeljo je v nemškem Wiesbadnu potekala triatlonska tekma svetovne serije v polovičnem ironmanu, na katerem so morali športniki premagati slaba dva kilometra plavanja, 90 kilometrov kolesarjenja in 21,1 kilometrov teka ali skupno razdaljo v miljah 70,3.
Wiesbaden, ki leži približno 30 kilometrov od Frankfurta je znano zdraviliško mesto, turistično zelo razvito in s prekrasnim starim mestnim jedrom. Na tretji izdaji Ironmana Nemčija 70,3 je nastopilo 3300 atletov (2500 posameznikov in 280 štafet) ker potrjuje, da gre za največjo tekmo na svetu. Približno 90,000 gledalcev je lahko uživalo v tekmi profesionalcev in amaterjev, tekmi, ki je zaradi spektakularne tekmovalne proge ponudila obilo užitkov tako tekmovalcem, kot gledalcem.

Image
sobotna oddaja kolesa v menjalni proctor

Kar 1500 višinskih metrov na kolesarskem delu proge in tehnično izredno zahtevni spusti so nam bili velik tekmovalni izziv, ki mu nekateri tekmovalci tudi niso bili kos, saj jih je kar nekaj, po padcu, odpeljal rešilni avtomobil.

Zadnja sprememba ( petek, 21 avgust 2009 )
Preberite več...
 
IRONMAN TRENING - 36 TEDNOV
Avtor Matic Romšak   
četrtek, 06 avgust 2009

Na povezavi Ironman treningi , si lahko ogledate, kako naj bi izgledal trening za Ironman-a. Zaradi boljšega pregleda, se povezava odpre v novem oknu.

Matic

Zadnja sprememba ( četrtek, 06 avgust 2009 )
 
Z IZPOLNJENO NORMO - ADIJO HAVAJI
Avtor Matic Romšak   
ponedeljek, 13 julij 2009

PETNAJSTI IRONMAN ROMŠAKU PRINESEL RAZOČARANJE

Naj razložim. V letošnjem letu sem si, kot glavni cilj, zastavil izpolnitev kvalifikacijske norme za svetovno prvenstvo v polovičnem ironmanu na Floridi, saj sem se zavedal, da bom težko našel dovolj časa za kvalitetno pripravo na ironman, pa tudi sredstev, saj sta sodelovanje odpovedala dva pomembna pokrovitelja. In ko so me zgodaj spomladi iz HYPO LEASING-a povabili naj sodelujem v njihovi mednarodni ekipi na celovškem ironmanu, sem željo pokrovitelja izpolnil, zavedajoč se, da bo ta ironman pomenil predvsem trpljenje, za resen rezultat pa bo zmanjkalo nekaj deset ur treninga.

Image
Skozi cilj

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 13 julij 2009 )
Preberite več...
 
Ironman Celovec
Avtor Matic Romšak   
torek, 07 julij 2009

Tridnevna parada triatlona na avstrijskem koroškem se je včeraj končala. Na svojem petnajstem IRONMANU sem dosegel rezultat 9.58' kar je zadoščalo za osvojitev ene od šestdesetih »vozovnic« za Svetovno prvenstvo na Havajih. A, kot se v resničnem življenju rado zgodi, sem se moral letošnjih Havajem, zaradi objektivnih okoliščin, odpovedati. Žal, saj bi bil prvi Slovenec, ki je v enem letu nastopil na obeh največjih triatlonskih tekmah na svetu. V novembru namreč potujem na svetovno prvenstvo v polovičnem IRONMANU, za katerega sem normo osvojil junija v švicarskem Raperswillu. Zato velja zahvala pokroviteljem; HYPO LEASING, NLB, LESTOR, ALPREM, VIA INT, MAYA MAYA in KOMUNALNO PODJETJE KAMNIK.
In še delček simbolike. Tudi svoj prvi ironman sem končal v Celovcu, leta 2001, prav tako z normo za SP, vendar začetnik sploh nisem čakal proglasitve in priložnost zamudil. Pa naj še kdo reče, »da priložnost zamujena, ne vrne se nobena…«

Več o tekmi, pa čez nekaj dni na teh straneh.

Matic

P.S.: Še par utrinkov iz tekme:

Image

Image

Image

Image

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 101

Prisotni

Anketa

Trenutno ni na voljo anket, v katerih bi bilo mogoče glasovati

Sponzorji

  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia
  • Ironman Slovenia

Knjiga gostov

RichardDog
)Продвижение и аудит сайтов Рассылка объявлений.  
)Рассылка на доски объявлений.  
)Мы предлагаем.  
)1. Р азмещение рекламн
BryceTef
быстрая регистрация ооо  
ускоренная регистрация ип  
 
 
Регистрация ооо житомир 
Образец регистрации ооо 
© 2017 Ironman Slovenia